digital.bgВече ви информирахме, че Google ще ни позволи да избираме предпочитана

...
digital.bgВече ви информирахме, че Google ще ни позволи да избираме предпочитана
Коментари Харесай

Google вече ще препоръчва десет алтернативни търсачки

digital.bg

Вече ви информирахме, че Google ще ни разреши да избираме желана търсачка и уеб браузър за Android в Европа. Това е единствено едно от следствията от множеството следствия на Европейски Съюз против бизнес практиките на компанията. Гугъл също по този начин бяха санкционирани няколко пъти с внушителни суми, в това число и с рекордните €4.3 милиарда, което се случи през предходната година. Въпреки това компанията изрази убеденост да си партнира и извърши всички условия на регулаторите на континента. 

Именно зaради това Гугъл е принудена да промени метода, по който промотира своите приложения и услуги, измежду държавите-членки на ЕС. Компанията към този момент ще предлага 10 различни браузъри и търсачки за притежателите на смарт телефони с Android в Европа. По този метод Гугъл ще избегнат обвиняванията, че толерират своите услуги за сметка на конкурентните оферти на други разработчици. Така регулаторите ще подсигуряват, че всеки консуматор ще има право на избор, съобщава VentureBeat.

 



 

 

Алтернативните оферти на Гугъл ще варират в другите страни и ще са съпроведени с спомагателен прозорец, с който можете да ги настроите да работят по желания от вас начин на смартфоните. Компанията счита, че даже и с сходни ограничения по-голямата част от потребителите ще продължат да употребяват тяхната търсачка и Гугъл Chrome от мобилните си устройства, вместо конкурентни заглавия. Много скоро ще разберем дали това в действителност е по този начин и хората са склонни да опитват с различни приложения. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР